← Tilbage

Sletning af data

Senest opdateret: 14. september 2026

Sådan sletter du dine data

Du kan selv slette din Homiie-konto og de personoplysninger, vi har om dig. Log ind, gå til din profil og vælg "Slet min konto" nederst på siden. Sletningen sker med det samme.

Kan du ikke logge ind, så skriv til os på kontakt@homiie.dk fra den e-mailadresse, din konto er oprettet med, og skriv at du ønsker din konto slettet. Vi bekræfter og gennemfører sletningen inden for 30 dage.

Hvad vi sletter

Når vi sletter din konto, fjerner vi de oplysninger, der er knyttet til dig:

Vi kan være forpligtet til at opbevare enkelte oplysninger i en kortere periode, hvis loven kræver det. Se mere i vores privatlivspolitik.

Data fra Instagram og Facebook

Homiie henter ikke personoplysninger om dig via Facebook eller Instagram, og du logger ikke ind på Homiie med dem. Vores Instagram-integration bruger Metas Instagram Graph API til udelukkende at læse offentlige opslag fra ejendomsmægleres virksomhedskonti, som vises som boliger i feedet. Der er derfor ingen Meta-relaterede personoplysninger om dig at slette. Vil du have slettet din Homiie-konto, så følg fremgangsmåden ovenfor.

Kontakt

Spørgsmål til sletning? Skriv til kontakt@homiie.dk. Er du utilfreds med vores behandling af dine oplysninger, kan du klage til Datatilsynet (datatilsynet.dk).